Saturday, 14 December 2013

Not only joke but Lateral thinking...............122413

Read. This. Care fully.
This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!
Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;

man
1. ------------
board

Ans. =man overboard
Okay, let's see if you've got the hang of it.
stand
2. ------------
i

Ans. = I understand
OK . .Got the drift ?Let's try a few now and see how you fare ?
3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

R
4. Road
A
D

Ans. = cross road
Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.
5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!


0
6._________
M.D.Ph.D.


Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !

knee
7. ------------
light


Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.
ground
8. ----- ----------
feet feet feet feet feet feet


Ans. = six feet underground

Good One, try this!!
9. he's / himself

Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!
10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ?!!?
11. death ..... life

Ans. = life after death

Okay last chance .
12. THINK
Ans. = think big ! !
And the last one is very funny- - -

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabb aaabbbb...

Ans. = long time no 'C'
 Dedicated to all our intelligent Frds.



















































No comments:

Post a Comment